“Ondanks de onzekere tijden, lijkt iedereen er zeker van dat de hybride werkplek de toekomst is. Een hybride werkplek betekent dat sommige werknemers op kantoor zijn, terwijl anderen op afstand werken. Teams van zowel werknemers op afstand als werknemers op kantoor moeten leren hoe ze moeten communiceren en samenwerken ondanks hun afstand en, in veel gevallen, verschillende technologie en middelen.

Eerder in 2021 gaf bijna 70% van de respondenten van de PwC US Pulse Survey, Next in Work aan, dat hun bedrijf van plan was om een hybride werkoptie (ofwel volledig hybride, een mix van in-person, hybride en volledige remote, of een mix van in-person en hybride) aan te bieden aan werknemers.

Volgens Harvard Business Review (HBR) geeft 52% van de Amerikaanse werknemers de voorkeur aan een combinatie van thuis- en kantoorwerk, omdat dit volgens hen een positieve invloed heeft op hun vermogen om creatief te zijn, problemen op te lossen en relaties op te bouwen. Meer dan 70% van de bedrijfsleiders is van plan een hybride model aan te bieden, aldus HBR.

Lees hier het complete artikel