Bedrijfsaccount aanvragen

Met een bedrijfsaccount bij Second Office genieten bedrijven, overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties van extra kortingen voor nog scherpere prijzen. Bovendien biedt een bedrijfsaccount de mogelijkheid om op rekening te kopen. U krijgt snelle en persoonlijke service met een vaste contactpersoon toegewezen aan uw organisatie.

Voordelen van een bedrijfsaccount

Aanvraagformulier bedrijfsaccount

Offerte aanvragen

Bent u van plan grotere hoeveelheden van een product af te nemen? Heeft u een project in gedachten, zoals het vernieuwen van kantoormeubilair of een complete herinrichting van kantoor- of vergaderruimtes? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij ondersteunen onze klanten uitgebreid met advies, van plattegrondtekeningen tot en met de installatie door onze monteurs. Gebruik het contactformulier hieronder om direct een aanvraag te doen.

Contact opnemen

Heeft u vragen, advies nodig of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Vul alstublieft het onderstaande formulier in en een van onze medewerkers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij streven ernaar om binnen 2 uur op werkdagen te reageren.