Experts van Second Office

Vitaal en actief (Thuis) werken

Om te zorgen dat jij vitaal en actief kunt (Thuis) werken, geven onze experts je tips en tricks om dit mogelijk te maken. De tips en tricks zijn gericht op Vitaliteit,  persoonlijke ontwikkeling, prestatieverbetering, Teamenergie en gezond en veilig werken. 

Team Second Office

Vitaliteit

Persoonlijke ontwikkeling

Team energie

Gezond en veilig (Thuis)werken

Experts van Second Office

Nanny Landman

Ervaren Vitaliteitspecialist en Arbo adviseur

In mijn vak als vitaliteitspecialist betekent dit dat ik organisaties help om te bouwen aan groepsenergie. Dit zorgt op de korte maar zeker op de langere termijn voor een productieve en wendbare organisatie. Maar ook op individueel, afdelings- en organisatieniveau zijn er verschillende mogelijkheden om de vitaliteit te verhogen. Meer weten?

E-mail: nanny@healthfactorbusiness.nl
Bel: 06-52075279.

Willem Vreeswijk

Experts van Second Office

Willem Vreeswijk

Ervaren personal trainer / coach

Wij zijn Willen en Bo en wij zijn Fitwijk gestart vanuit een bepaalde overtuiging. Namelijk de overtuiging dat lichaam en geest met elkaar in contact staan. Inmiddels wordt deze overtuiging ook wetenschappelijk onderbouwd.

Misschien herken jij of herkennen jouw werknemers dit wel Je voelt dat je het druk hebt en alle ballen hoog moet houden. Je voelt al langere tijd dat je hierdoor steeds meer stress ervaart waardoor je zelfs lichamelijke klachten begint te krijgen. Bij Fitwijk geloven wij dat geestelijke veerkracht en fysieke gezondheid voorwaarden zijn voor een vitaal leven.

Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan een fysiek en mentaal gezonde samenleving binnen onze omgeving. Dit doen wij door kwalitatieve begeleiding te bieden op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Kwalitatieve begeleiding die ervoor gaat zorgen dat de doelstellingen van jouw bedrijf behaald gaan worden. Dit doen wij door onze uitgebreide kennis en expertise op het gebied van sport en bewegen, fysiotherapie, medische fitness, voeding en leefstijlcoaching in te zetten. Alles zodat jij en jouw werknemers duurzaam inzetbaar en gelukkig blijven.

Wil jij jouw werknemers duurzaam inzetbaar houden en jullie doelstellingen realiseren? Of wil jij zelf ergens hulp bij? Neem dan contact met ons op via:

Fitwijk
Website: https://fitwijk.nl
Willem Vreeswijk
Bel: 06-47631050
E-mail: info@fitwijk.nl

Experts van Second Office

Eline Geven

Advocaat arbeidsrecht

Geen stoffig mantelpak in een ivoren toren, maar juist wél bereikbaar voor een eerlijk advies. Mijn naam is Eline Geven en ik ben werkzaam als advocaat bij Bureau LEX in Eindhoven (www.bureaulex.nl).

In mijn praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met het adviseren van cliënten op het gebied van:
• arbeidsrecht;
• huurrecht;
• contractenrecht.

Ik sta zowel werkgevers en werknemers, verhuurders en huurders, ondernemers en particulieren bij. Heeft u een geschil of loopt u als ondernemer tegen een (juridisch) vraagstuk aan? Ik bied een luisterend oor en voorzie u graag van een advies op maat.

Bureau LEX Advies & Advocaten
Website: www.bureaulex.nl
Eline Geven
Bel: 040 304 1975
E-mail: geven@bureaulex.nl

Eline Geven Bureau LEX
Thuiswerkplekken ontzorgt

Over Second Office

Wij verzorgen en beheren uw thuiswerkplekken, dit bespaart jouw organisatie tijd en geld

Een thuiswerkplek inrichten of kopen is voor veel organisaties nieuw. Daarom begeleiden wij jou in het gehele proces met advies op maat. Ook delen we onze kennis en ervaring. Daarmee worden jouw medewerkers voorzien van een optimale thuiswerkplek. Kortom samen realiseren we productieve, vitale, en gelukkige thuiswerkers. Maak daarom gebruik van onze full service thuiswerkplek pakketten. Ook gedurende het jaar ontzorgen wij jouw organisatie door het operationeel beheer voor je uit te voeren.

Klant aan het woord: "Onze medewerkers zijn super tevreden en blij met de goede thuiswerkplek. Hiermee voldoen wij niet alleen aan de richtlijnen maar bovenal voorkomen we lichamelijke klachten bij medewerkers die langdurig thuiswerken zonder goede faciliteiten."
Projectteam
Aeves Benefit

Thuiswerkplek serviceplatform, Inzicht en controle zonder administratieve last

Klant aan het woord: "Zou je Second Office aanraden? Zeker weten, door het meedenken tijdens het gehele proces om het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken en werk te voorkomen maakt ons partnerschap compleet."
Projectteam
Het NIC

Voordelen voor u

Thuiswerkplekken van Second Office

Wij verzorgen en beheren jouw thuiswerkplekken, dit bespaart jouw organisatie tijd en geld.

Vrijblijvend advies voor een goede thuiswerkplek oplossing

Vraag hier advies aan