Vitaal en actief (Thuis) werken

Om te zorgen dat jij vitaal en actief kunt (Thuis) werken, geven onze experts je tips en tricks om dit mogelijk te maken. De tips en tricks zijn gericht op Vitaliteit, persoonlijke ontwikkeling,restatieverbetering, Teamenergie en gezond en veilig werken.

Team Second Office

Vitaliteit

Persoonlijke ontwikkeling

Team energie

Gezond en veilig (Thuis)werken

Wat klanten zeggen over de samenwerking

"Onze medewerkers zijn super tevreden en blij met de goede thuiswerkplek. Hiermee voldoen wij niet alleen aan de richtlijnen maar bovenal voorkomen we lichamelijke klachten bij thuiswerken"
"Een zeer prettige samenwerking. Het Home Office Portal is geheel afgestemd op onze organisatie, en we hebben nu geen administratieve last. Super leveringsproces direct bij medewerkers thuis met installatie"

Nieuwsgierig geworden?

Wil je sparren over de kansen en oplossingen die Second Office jullie organisatie kan bieden? Laten we een afspraak maken!
4.65/5

Een aantal van onze partnerships

Voor zowel kleine als de grootste werkgevers van Nederland faciliteren en beheren wij Thuiswerkplekken. Resultaat voor onze partners: innovatief en goed werkgeverschap. Samen realiseren we productieve, vitale, en gelukkige thuiswerkers

Van start met Second Office
dat is eenvoudig en snel geregeld

Wil je sparren over de kansen en oplossingen die Second Office jullie organisatie kan bieden? Laten we een afspraak maken!
Vertrouwd door >3000 gelukkige en productieve thuiswerkers