Onderzoek naar thuiswerken bij Woningcorporaties

Thuiswerken bij Woningcorporaties

Thuiswerken is de nieuwe norm geworden in Nederland, en dit geldt ook voor de woningcorporatiesector. Ons recente onderzoek naar thuiswerken bij Woningcorporaties heeft belangrijke bevindingen opgeleverd. Het onderzoek biedt waardevolle inzichten en tips om organisaties voor te bereiden op de toekomst van werk. Vraag het complete rapport aan onderaan deze pagina.

Ontdek de trends op het gebied van thuiswerken bij woningcorporaties

Aandachtspunten bij thuiswerken

Uit ons onderzoek blijkt dat thuiswerken momenteel beschikbaar is voor medewerkers bij alle woningcorporaties. Dit betekent dat werknemers binnen de woningcorporatiesector de mogelijkheid hebben om op afstand te werken. Bovendien kan 75% van de medewerkers van een woningcorporatie hun taken gedeeltelijk of volledig op afstand uitvoeren.

Het onderzoek toont ook aan dat thuiswerken mogelijk is bij verschillende afdelingen binnen de woningcorporatiesector, waaronder HR, ICT, Marketing Communicatie en Vastgoed. Woningcorporaties besteden gemiddeld €529,- per medewerker aan de thuiswerkplek.

Uit het onderzoek blijkt ook de noodzaak om het hybride werkenbeleid binnen organisaties te evalueren met medewerkers en waar nodig aan te passen. Het is essentieel om beleid te ontwikkelen om de binding met de organisatie, het team en collega’s te verbeteren. Het is ook belangrijk om te zorgen dat de thuiswerkplek voldoet aan de RI&E – Risico Inventarisatie van de organisatie of Arbowetgeving.

Download het volledige onderzoek om meer te weten te komen over de ervaringen en percepties van woningcorporaties op het gebied van thuiswerken. Zorg dat jouw organisatie ook goed voorbereid is op hybride werken en download het rapport vandaag nog!

"Belangrijkste is dat onze medewerkers ontzorgd worden"

Second Office zorgt hiervoor en biedt een totaalpakket aan van bezorgen, plaatsen tot installeren. Ook worden de spullen weer opgehaald bij uitdiensttreding.

Helene van Sas | Adviseur Arbeidsvoorwaarden
logo woonbedrijf second office thuiswerkplek png

Onderzoeksrapport downloaden: Thuiswerken bij Woningcorporaties

Vraag hieronder het onderzoeksrapport aan door je gegevens in te vullen en je ontvangt automatische e-mail met het onderzoeksrapport.

GERELATEERDE ARTIKELEN

Dé partner voor thuiswerkplekken

Ben je opzoek naar een duurzame samenwerkings- partner voor het inrichten en beheren van thuiswerkplekken?

Richt je eigen fijne thuiswerkplek in

webshop Second Office banner

Wij zijn partner van

NIEUWSBRIEF

Ontvang maandelijkse de laatste thuiswerk-trends, nieuws over thuiswerken en tips voor vitaal te werken.

Contact

Hulp of advies nodig? Of wil je sparren over het inrichten en beheren van thuiswerkplekken voor jullie organisatie?