Over Second Office

Een slimme oplossing voor elke werkplek: thuis of op kantoor.

Thuiswerkplek oplossing

Second Office is uw all-in-one partner voor het faciliteren en beheren van thuiswerkplekken voor werkgevers. Ons aanbod varieert van advies en een gepersonaliseerde thuiswerkwinkel tot de installatie bij de werknemer thuis. Wij regelen ook het retour halen van thuiswerkplekken van medewerkers die de organisatie verlaten. Deze materialen slaan we tijdelijk op en hergebruiken we voor nieuwe medewerkers. Met meer dan 3000 thuiswerkers die reeds op onze totaaloplossing vertrouwen, is Second Office dé partner in Thuiswerkplekken.

Kantoorinrichting

Op zoek naar een kantoorinrichting die klasse, comfort en functionaliteit verenigt? Second Office overstijgt de standaard met stijlvolle en praktische oplossingen. Wij bieden meer dan alleen design meubilair; wij creëren een omgeving die uw bedrijfscultuur weerspiegelt.

Thuiswerkplekken evalueren

Een aantal van onze klanten

Second Office werkt voor zowel kleine als de grootste werkgevers van Nederland. Resultaat voor onze partners: innovatief en goed werkgeverschap. Samen realiseren we productieve, vitale, en gelukkige thuiswerkers

Hoe het begonnen is....

Oprichter van Second Office is Giel van der Linden. Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt waaronder ruim 11 jaar als directeur van een inkoopcollectief. Al jarenlang had Giel de ambitie om een eigen bedrijf te starten. In 2020 is het zo ver en besluit hij een nieuw concept te introduceren. Gericht op het ontzorgen van werkgevers die het Hybride Werken willen invoeren. Second Office is geboren: Complete thuiswerkplekken, inclusief operationeel beheer, in abonnementsvorm of als koopmodel.

Ondertussen heeft Second Office duizenden gezonde thuiswerkplekken over heel Nederland geïnstalleerd. En al deze klanten en haar medewerkers voorziet Second Office nog iedere dag van het operationeel beheer. Vanaf het eerste moment staat de klantbeleving voor zowel de werkgever als medewerker op de eerste plaats. Ergonomisch en gezond thuiswerken zonder zorgen.

Over Second Office Giel van der Linden oprichter Second Office inmotion