Over Second Office

Visie

Het is onze visie dat iedereen die plaats onafhankelijk mag werken dit gezond en productief kan doen.

Missie

Onze missie is om ervoor te zorgen dat werknemers vanuit huis kunnen werken met een ergonomische werkplek, zodat ze vitaler en productiever kunnen zijn.

Wat we doen

Voor werkgevers faciliteren en beheren we thuiswerkplekken van advies tot tijdelijke opslag van thuiswerkplekken. Dat maakt Second Office dé partner voor thuiswerkplekken.

Met een selfserviceportal helpen we werknemers met het inrichten van een ergonomische thuiswerkplek. Doormiddel van één totaal-levering bezorgen en installeren we de werkplek thuis. Met experts creëren we content om werknemers proactief te informeren over “ergonomisch” en “vitaal” te (thuis) werken.

Hoe het begonnen is....

Oprichter van Second Office is Giel van der Linden. Hij heeft bij verschillende bedrijven gewerkt waaronder ruim 11 jaar als directeur van een inkoopcollectief. Al jarenlang had Giel de ambitie om een eigen bedrijf te starten. In 2020 is het zo ver en besluit hij een nieuw concept te introduceren. Gericht op het ontzorgen van werkgevers die het Hybride Werken willen invoeren. Second Office is geboren: Complete thuiswerkplekken, inclusief operationeel beheer, in abonnementsvorm of als koopmodel.

Ondertussen heeft Second Office duizenden gezonde thuiswerkplekken over heel Nederland geïnstalleerd. En al deze klanten en haar medewerkers voorziet Second Office nog iedere dag van het operationeel beheer. Vanaf het eerste moment staat de klantbeleving voor zowel de werkgever als medewerker op de eerste plaats. Ergonomisch en gezond thuiswerken zonder zorgen.

Giel van der Linden oprichter Second Office inmotion

Hulp of advies nodig?
We helpen je graag.

Thuiswerkplek totaaloplossing van Second Office Creëer een ergonomische en gezonde thuiswerkplek met onze totaaloplossing