Jabra Evolve 75 Noise Cancelling

Terug naar de support pagina

Jabra Evolve 75

Jabra Evolve 75 Noise Cancelling is een draadloze stereo headset met luidsprekers van wereldformaat voor kristalheldere gesprekken en muziek. Door middel van Bluetooth s het mogelijk om twee apparaten tegelijk aan te sluiten, zodat je met dezelfde headset gesprekken aan kunt nemen, maar ook muziek kunt luisteren. Het geeft je ook de vrijheid om tot 30 meter van je PC of smartphone verwijderd te zijn. De headset beschikt over Active Noise Cancelling, waarmee omgevingsgeluiden weggefilterd worden.

Gebruikerstips

Jabra Evolve 75

Bekijk de video’s om optimaal gebruik te maken van het product. Hieronder kunt u zien hoe de headset gekoppeld kan worden met uw mobiel apparaat. Bij veelgestelde vragen kunt u lezen hoe te koppelen met windows.

Koppel met IOS

Koppel met Android

Vraag en antwoord

Veel gestelde vragen en antwoorden

Om uw Jabra-product met uw computer te verbinden gebruikt u de meegeleverde Jabra Link 370 Bluetooth-adapter. Het Jabra-product en Jabra Link 370 zijn al gekoppeld en direct uit de verpakking klaar voor gebruik. Volg deze stappen om te verbinden:

  1. Steek de Jabra Link 370 in een vrije USB-poort van uw computer.

   C654525E7F624553866EC50FE425C02D

 

 1. Zet uw Jabra-product aan. Het geeft mogelijk aan dat de verbinding met de computer gelegd is.
 2. Ga na het verbinden naar de geluidsinstellingen van uw computer en selecteer Jabra Link 370 als geluidsapparaat.

Volg deze stappen om uw Jabra Evolve 75 te koppelen met uw smartphone, tablet of een ander mobiel apparaat.

  1. Zet Bluetooth aan op uw mobiele apparaat.
  2. Zet de koppelmodus aan door de schakelaar Aan/uit/Bluetooth (3 seconden) in de stand Bluetooth te houden totdat het lampje blauw gaat knipperen. U kunt ook de headset opdoen om naar de koppelinstructies te luisteren.
   De headset is nu klaar om gekoppeld te worden met uw mobiele apparaat.


Koppeling van Evolve75

 1. Ga voor het koppelen naar het Bluetooth-menu op uw mobiele apparaat en selecteer de Jabra Evolve 75 in de lijst met beschikbare apparaten.
  Voer ‘0000’ (vier nullen) in als u om een pincode gevraagd wordt.

Opmerking
Als het koppelen niet lukt, probeer dan de koppelingsstappen opnieuw uit te voeren of probeer te koppelen met een ander Bluetooth-apparaat. Tips voor het oplossen van problemen vindt u hier.

U kunt ook de Bluetooth-koppelgids proberen. Hierin staan gedetailleerde stappen voor het koppelen met een mobiel apparaat.

Als u de bijgeleverde Jabra Link Bluetooth-adapter met uw Jabra-apparaat gebruikt, bent u verzekerd van de volgende functionaliteit:

 • Integratie met softphone en software-ondersteuning met Jabra Direct
  Volledige integratie tussen een Jabra-apparaat en een softphone werkt meestal alleen in combinatie met een Jabra Link Bluetooth-adapter. Met een verbinding met een computer zonder Jabra Link Bluetooth-adapter kunt u geluid door het apparaat horen, maar heeft u geen gespreksbediening voor het beantwoorden en beëindigen van gesprekken.
 • Bluetooth-bereik
  Jabra-producten krijgen het best mogelijke bereik wanneer ze worden gebruikt met een Jabra Link Bluetooth-adapter en niet met de ingebouwde Bluetooth-functie van een computer. De Bluetooth-prestaties van een computer zijn meestal beperkt tot een bereik van 2-5 meter in een typische kantooromgeving.
 • Standaardkoppeling en installatie
  De Jabra Link Bluetooth-adapter en het Jabra-product in de verpakking zijn standaard al gekoppeld. De Jabra Link Bluetooth-adapter ondersteunt plug-and-play-functionaliteit, zonder dat u afzonderlijke stuurprogramma’s op de computer hoeft te installeren.
 • Herkenning als geluidskaart
  Bij koppeling met de Jabra Link Bluetooth-adapter wordt het apparaat door het besturingssysteem van de computer herkend als een geluidskaart. Daardoor kan het voor alle audiodoeleinden worden gebruikt. Als een product verbonden is met de ingebouwde Bluetooth van een computer, wordt het apparaat meestal door de computer herkend als een headset en kunnen ze alleen worden gebruikt voor communicatiedoeleinden.

Vereisten

 • Jabra Evolve 75 MS-variant
 • Jabra Evolve 75, firmwareversie 2.32.0 of hoger
 • Verbinding met de Jabra Link 370 met firmwareversie 1.82.0 of hoger
 • Jabra Direct versie 3.x of hoger

Als u gebruik wilt maken van Microsoft Teams-functionaliteit op uw Jabra Evolve 75, moet de headset worden verbonden met de Jabra Link 370 Bluetooth-adapter en moet deze met behulp van Jabra Direct worden bijgewerkt naar de vereiste firmwareversie.

Voor meer informatie bekijk de informatie van Jabra klik hier

Vraag support aan, hoe kunnen we u helpen?