Productsupport: Sit/Stand Desk Comfort 370 SLS

Productsupport: Sit/Stand Desk Comfort 370 SLS: Met een zit-sta bureau kunt u makkelijk afwisselend zittend- en staand werken. Het bureau beschikt over een stille hoogte verstelling met een uniek spindle systeem. Dit maakt het bureau erg stabiel en duurzaam. De werkhoogte is in te stellen hoogte van 69 cm tot 118 cm. Het bureaublad is in de maten beschikbaar 80 cm x 120, 140 of 160 cm. Beste kwaliteit dit onderstel is wereldwijd meer dan 1.2 miljoen keer verkocht.

 • Zit-sta bureau – elektrisch verstelbaar
 • Hoogte verstelling in (cm) – min 69 cm max 118 cm
 • Frame kleur: wit, zwart, zilver
 • Bladkleur: wit of licht eiken
Bestel hier als consument.
Gebruikerstips

Productsupport: Sit/Stand Desk Comfort 370 SLS

Bekijk de video’s om optimaal gebruik te maken van het product. De video hieronder is een aanrader om te kijken. In paar minuten wordt duidelijk hoe en wanneer je dient af te wisselen tussen zittend en staand werken. 

Tips: Hoe gebruik je een zit-sta bureau

Vraag en antwoord

Veel gestelde vragen en antwoorden

Probeer je werkplek te creëren op een plek in huis waar je voldoende daglicht hebt. Het bureaublad is 80 cm bij 120 cm of 80 cm bij 140 cm afhankelijk van je keuze die je gemaakt hebt in het aanvraagproces. Zorg dat er rondom het zit-sta bureau minimaal 2,5 cm ruimte is bij eventuele muren. Kijk waar het stopcontact zit. Is er geen stopcontact dicht bij, zorg dan voor een geaarde verlengkabel.

Tip: Direct licht van buiten op je beeldscherm is minder prettig.

• Laat kinderen niet zonder toezicht het zit-sta bureau gebruiken. Kinderen zijn niet in staat om de gevaren van het zit-sta bureau in te schatten. Ze lopen hierdoor groot risico op ernstig letsel, mogelijk zelfs met fatale gevolgen. Zorg er in ieder geval voor dat het zit-sta bureau niet verder versteld kan worden indien het toch door kinderen wordt gebruikt.
• Gebruik het zit-sta bureau uitsluitend in een hiervoor geschikte omgeving.
• Gebruik het zit-sta bureau niet op een oneffen ondergrond. Het frame staat dan niet stevig en er bestaat gevaar voor kantelen.
• Zorg ervoor dat de maximale belasting (60 kilogram) van het zit-sta bureau nooit overschreden wordt.

 • Het zit-sta bureau en de onderdelen ervan zijn onderhoudsarm en vereisen geen speciaal regelmatig onderhoud.
 • Voer zelf geen reparaties uit uit aan de tafel of de onderdelen.
 1. Controleer of alle aansluitingen. Stroomvoorziening in orde zijn.
 2. Systeem opnieuw opstarten. Door de stekker in en uit het stopcontact te doen.
 3. Wanneer het probleem niet hierboven wordt vermeld, dan dient u contact op te nemen met de Klantenservice.

Correcte houding

Een onjuiste houding kan schade aan gewrichten, pezen en spierpijn veroorzaken. Om dit te voorkomen, moet de bureaustoel en het bureau goed worden afgesteld. In aanvulling op de volgende aanbevelingen, moet een oncomfortabele zithouding worden voorkomen. Indien een van de volgende aanbevelingen leidt naar een voor u oncomfortabele houding, pas de bureaustoel en het bureau dan aan naar uw behoeften.

Bureaustoel

 • De zithoogte moet worden aangepast, zodat uw knieën een hoek van 90-120° hebben, wanneer uw voeten plat op de grond staan.
 • Voor een juiste zithouding leunt u met uw onderrug tegen de rugleuning. Indien mogelijk stelt u de zitdiepte in, om druk op uw onderbeen te voorkomen. Zit rechtop maar leun achterover in een ontspannen houding. Stel de lendensteun van de stoel, indien mogelijk, af op uw lengte.
 • Stel de rugleuning in, zodat het enigszins uw romp naar voren drukt maar nog steeds voldoende ruimte laat om u vrij te bewegen.
 • Indien mogelijk kunt u de hoogte van de armleuningen aanpassen zodat uw schouders in een ontspannen positive zijn wanneer zij op de armleuning steunen.

 Bureau

 • Stel de hoogte van het bureau in nadat u de juiste zithouding heeft gevonden.
 • Uw ellebogen moeten een hoek van 90-120° hebben wanneer uw armen rusten op het tafelblad.

 Apparaten op het bureaublad

 • Invallend licht (daglicht of lampen) moet de monitor in een hoek van 90° benaderen.
 • De hoogte van de monitor moet worden aangepast op een manier die het mogelijk maakt om enigszins naar beneden kijken waarbij de focus ligt het midden van het scherm.
 • Houd een afstand van 60-70 cm van uw scherm.
 • Een vlak, smal toetsenbord helpt om uw polsen te ontspannen.

Let op de aanbevelingen in de handleiding van uw andere (ergonomische) apparatuur.

Als u de stekker voor de eerste keer in het stopcontact steekt, kan de hoogte-instelling uitsluitend in de resetmodus worden bediend. Zolang de resetmodus is ingeschakeld, kan het frame uitsluitend omlaag bewegen. Volg voor normaal gebruik van het frame de onderstaande stappen:

· Druk de toets OMLAAG in en houd deze ingedrukt. Het frame beweegt langzaam omlaag.

· Breng het frame naar de laagste stand. Deze stand dient als referentiepunt (nulpunt).

· Houd als het frame de laagste stand heeft bereikt de toets een moment ingedrukt. Hiermee wordt de resetmodus uitgeschakeld.

· Nu kan het frame normaal worden bediend. Druk de toets OMHOOG of OMLAAG in en houd deze ingedrukt om het frame naar de gewenste hoogte te brengen. Het frame stopt als u de toets loslaat.

Om de resetmodus te kunnen inschakelen, moet het frame doorgaans in de laagste stand worden
gezet.


· Druk de toets OMLAAG gedurende ongeveer 10 seconden in.

· Volg verder de hierboven onder “Resetmodus” gegeven instructies.

Vraag support aan, hoe kunnen we u helpen?