Wij verzorgen en beheren thuiswerkplekken, dit bespaart organisaties tijd en geld.

Volledige ontzorging van gezonde Thuiswerkplekken met advies, customized portal & workflows, installatie, gebruiksinstructies en beheer. 

verzorgen en beheren thuiswerkplekken second office

Vraag hier je Thuiswerkplek producten aan:

Thuiswerkplek tips en klantervaringen

Voorbeeld Thuiswerk beleid

Onze specialisten hebben een Hybride Werken Toolkit samengesteld met daarin een voorbeeld thuiswerkbeleid, gebaseerd op de best practices van onze klanten gecombineerd met onze expertise. 

Thuiswerkplek ervaringen

Onze klanten en haar medewerkers verdienen kwaliteitsproducten, snelle en persoonlijke service. Nu kunnen wij je wel vertellen hoe goed we zijn, maar het is beter om onze klanten dat te laten vertellen.

Je thuiskantoor inrichten

Met deze quick handleiding kun je snel zien hoe je jouw werkplek kunt instellen en welke producten je nodig hebt.

Video: Customized portaal

Al onze klanten ontvangen standaard een Customized Thuiswerkplek portaal in eigen huisstijl. Dit is de toegangspoort voor alles over het Hybride Werken binnen jullie organisatie. Het is een standaard onderdeel van onze dienstverlening. Ook voor organisaties vanaf 25 medewerkers is dit interessant, het is nagenoeg kosteloos.

Hoe werkt het Home Office Portal

Dit Thuiswerkplek portaal is dé oplossing waarmee je eenvoudig een (hybride) thuiswerkplek voor je medewerkers faciliteert. Thuiswerkplek inrichten: in een eigen afgesloten webportaal kunnen medewerkers alle informatie vinden over het hybride werken en producten aanvragen voor het creëren van een fijn thuiskantoor. Wij controleren alle aanvragen aan de hand van werkafspraken. Jij geeft akkoord op de uitvoering waardoor je volledige controle op het proces hebt. Vervolgens regelen wij de bezorging en installatie bij de medewerker thuis. Met instructievideo’s informeren wij medewerkers hoe zij ergonomisch en gezond kunnen werken en hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van het product. Wij fungeren als helpdesk en aanspreekpunt voor je medewerkers in alles voor de thuiswerkplek. Kortom een Thuiswerkplek zonder zorgen.

Wat zijn de voordelen?
  Medewerkers kiezen zelf hun producten uit in je eigen Thuiswerkplek portaal
  Stel zelf het assortiment samen en bepaalt het budget
  Ontvang één overzichtelijke verzamelfactuur per maand
 Geen beheerslasten en of administratieve lasten
  Een unieke verhuisservice

Jouw thuiswerkplekken volledig ontzorgd door één partner

"Top employee experience" daar is ons partnership volledig op gefocust. Met een customized portaal, gepersonaliseerde workflows, één totaal-levering met installatie, unieke verhuisservice, servicedesk, administratief beheer en een reportingservice.

Home Office Portal

Het customized portaal bevat alles over het Hybride Werken binnen jullie organisatie. De workflows en het assortiment worden naar jullie wens ingericht. Met als resultaat een gecontroleerd bestelproces conform werkafspraken zonder administratieve lasten.

Gecertificeerde Producten

Als werkgever bepaal je het assortiment waaruit medewerkers kunnen kiezen. Wij hebben een breed assortiment gecertificeerde producten van zit-sta bureau tot PC monitor en van voetensteun tot headset. Zelf producten op voorraad? Vraag naar onze oplossing!

Eén Totaal-Levering

In één levering worden alle producten bij medewerkers thuis geleverd en zo nodig geïnstalleerd. Geen verstoring van het dagritme want medewerkers kunnen de monteurs live volgen voor de aankomsttijd. Alles voor een Top employee experience.

Work Happy & healthy

Medewerkers krijgen toegang en worden geïnformeerd over het juist instellen van de Thuiswerkplek. Voor ieder product zijn instructievideo's beschikbaar over het gebruik en de instelbaarheid. Samen met onze experts stimuleren we medewerkers om continu gezond en vitaal te werken.

Voordelen van zittend en staand werken aan een zit sta bureau

productiviteit

De afwisseling verhoogd je productiviteit en zorgt voor een betere doorbloeding

bloedcirculatie

Het zorgt voor een effectieve bloedcirculatie. Je hart pompt bij staand werken 10 x zoveel bloed rond in je lichaam.

Gezondheid

De afwisseling verkleint de kans op klachten aan rug- schouder- en nek tijdens beeldscherm werk.

Verbranding

Je verbrandt maar liefst 144 calorieën tijdens drie uren staand werken. Door de afwisseling werken je spieren en verbrand 30% meer calorieën.

Hoe werkt het Customized portaal

Dit Thuiswerkplek portaal is dé oplossing waarmee je eenvoudig een (hybride) thuiswerkplek voor je medewerkers faciliteert. Thuiswerkplek inrichten: In een eigen afgesloten webportaal kunnen medewerkers alle informatie vinden over het hybride werken en producten aanvragen voor het creëren van een fijn thuiskantoor. Wij controleren alle aanvragen aan de hand van werkafspraken. Jij geeft akkoord op de uitvoering hiermee heb je volledige controle op het proces. Vervolgens regelen wij de bezorging en installatie bij de medewerker thuis. Met instructie video’s informeren medewerkers om ergonomisch en gezond te werken en hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van het product. Wij fungeren als helpdesk en aanspreekpunt voor je medewerkers in alles voor de thuiswerkplek. Kortom een Thuiswerkplek zonder zorgen.

Wat zijn de voordelen?
 Laat je medewerkers hun producten uitkiezen in je eigen Thuiswerkplek portaal
 Stel zelf het assortiment samen en bepaal het budget
 Ontvang één overzichtelijke verzamelfactuur per maand
 Geen beheerslasten en of administratieve last
 Unieke verhuisservice

Veelgestelde vragen

Samen met jullie input kunnen we het portaal binnen 1 week opleveren. Het portaal blijft beschikbaar zodat nieuwe medewerkers ook producten kunnen aanvragen voor een fijne thuiswerkplek. Bekijk de demo   

Second Office levert voor ieder product een supportpagina. Hierop staan instructievideo’s waarin uitgelegd wordt hoe het product werkt en hoe de medewerker optimaal van het product gebruik kan maken. Zo legt een ergonomisch adviseur uit hoe je de bureaustoel goed instelt. Of hoe je je headset zowel aan je laptop als aan je smartphone koppelt. Daarnaast kan men per product de handleidingen inzien en FAQ lezen.

De meest gekozen producten zijn bureaustoelen, elektrisch verstelbare zit-sta bureaus, toetsenbord-muis combinaties, monitoren, headsets en lapopstandaards.

Onze klanten kiezen ervoor om een productassortiment beschikbaar te stellen waaruit medewerkers een keuze kunnen maken voor het creëren van een fijne thuiswerkplek, in plaats van medewerkers een budget te geven waarmee men zelf in de markt producten kan gaan kopen. Zo’n proces brengt veel administratieve last en controle met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan de norm waaraan de gekochte materialen moeten voldoen, het declaratie proces en het administratieve beheer.

Als een medewerker uit dienst gaat zijn er 2 mogelijkheden.

  1. De medewerker neemt de materialen over, dit gebeurt in 90% van de gevallen. Hiervoor heeft Second Office een afschrijvingsmethode beschikbaar.
  2. Wij bieden een unieke verhuisservice. Via het portaal kan je de verhuizing aanvragen. Wij halen de thuiswerkplek op, voorzien in tijdelijk opslag, reconditioneren van de producten en voorzien in de herinzet bij nieuwe medewerkers. 
Download een goed thuiswerkbeleid als strategie maken voor een goed thuiswerkbeleid

Nieuwsgierig geworden?

Wil je sparren over de kansen en oplossingen die Second Office jullie organisatie kan bieden? Laten we een afspraak maken!

© 2022 All Rights Reserved.

About Us

Use this section to describe your company and the services you offer.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Why Choose Us

benefit 1

A short description of the benefit.

benefit 2

A short description of the benefit.

benefit 3

A short description of the benefit.

benefit 4

A short description of the benefit.

Een thuiswerkplek inrichten voor elk budget

Voor elk budget is een verbetering van de thuiswerkplek mogelijk.

Thuiswerkplek inrichten kan al vanaf 100 euro

Service 1

Vanaf €45,- beschikt de medewerker al over een basisset voor een betere werkhouding.

Service 2

Ruim 60% van de medewerkers kiest voor een bureaustoel. Tip: Let op dat de bureaustoel NEN-1335 gecertificeerd dit is verplicht.

Service 3

38% van de medewerkers kiest voor een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau van 120cm breed.    

Service 4

Een uitgebreide Thuiswerkplek bestaande uit een zit-sta bureau, bureaustoel, monitor, laptopstandaard, toetsenbord en muis is populair.

Our Team

A short introduction to your team members and why their background should inspire potential clients’ confidence.

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title

This Headline Grabs Visitors’ Attention

About Us

Use this section to describe your company and the services you offer. You could share your company’s story and details about why you are in business. The goal is to create a connection with the visitor and give them confidence to work with you.

Why Choose Us

benefit 1

A short description of the benefit.

benefit 2

A short description of the benefit.

benefit 3

A short description of the benefit.

benefit 4

A short description of the benefit.

A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.

As Featured In

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

Join Our Newsletter

Subscribe to receive our latest updates in your inbox!

© 2023 All Rights Reserved.

Our Services

An overview of the services you offer and how they will benefit the visitor.

Service 1

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

Service 2

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

Service 3

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

FAQ

A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

© 2022 All Rights Reserved.

123 Main Street New York, NY 10001

Our Services

An overview of the services you offer and how they will benefit the visitor.

Service 1

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

Service 2

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

Service 3

A short paragraph describing exactly what this service offers and how it helps clients. This is your chance to convince the visitor that your business is the right choice for them.

Client Testimonials

“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Client Name
“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Client Name

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

Summarize your business so the visitor can learn about your offerings from any page on your website.

Subscribe to receive our latest updates directly in your inbox!

© 2023 All Rights Reserved.

Neem contact met ons op

We gaan graag met je in gesprek.
Neem gerust contact op via onderstaande gegevens.

Neem contact op

Openingstijden

Bedrijfsgegevens

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bezoek ons

Adres:

Kastanjelaan 400, Eindhoven 5616 LZ

Join Our Newsletter

Subscribe to receive our latest updates in your inbox!

Voordelen van Second Office

Thuiswerkplekken van Second Office

Wij verzorgen en beheren jouw thuiswerkplekken, dit bespaart jouw organisatie tijd en geld.

Wij verzorgen en beheren jouw thuiswerkplekken, dit bespaart jouw organisatie tijd en geld.

Vrijblijvend advies voor een goede thuiswerkplek oplossing

Vraag hier advies aan