Facicon Second Office 2023 512x512

Thuiswerkplek kosten calculatie aanvragen

Second Office ontzorgt al veel organisaties bij het installeren en beheren van de thuiswerkplekken. Dit doen we onder andere voor vidaXL, Sportbedrijf Rotterdam en het NIC. Al onze klanten hebben een thuiswerkplek keuzeplatform in huisstijl gekregen. Hierop kunnen medewerkers alles terugvinden over het Hybride Werken binnen hun organisatie. Ook kan men hierop materialen aanvragen om de thuiswerkplek te optimaliseren. Van een bureaustoel tot aan een gezond zit-sta bureau en vanheadsets tot aan monitoren; bij Second Office kunnen medewerkers terecht voor de materialen die ze echt nodig hebben om op productieve en gezonde wijze thuis te werkenIn één bezoek aan het huisadres van de medewerker, levert en installeert Second Office de thuiswerkplek materialen.

De totale kosten voor het realiseren van thuiswerkplekken, kunnen echter verschillen. Zo heeft niet iedere medewerker ruimte voor een bureau of bureaustoel. Daarnaast beschikken medewerkers soms al over materialen voor het creëren van een fijne thuiswerkplek. Dit alles beïnvloedt het totale kostenplaatje voor jullie organisatie. Second Office heeft haar ervaring met het leveren en beheren van thuiswerkplekken, verwerkt in een Kosten Calculator. De Kosten Calculator geeft je een scherp beeld van de totale kosten voor jullie organisatie. Zo zorgen we er bij Second Office voor dat je als organisatie altijd weet wat je kunt verwachten, zowel wat betreft onze dienstverlening als het bijbehorende kostenplaatje.

Vraag hieronder de Thuiswerkplek kosten calculatie aan

Na het versturen van de aanvraag ontvang je binnen 1 werkdag de kosten calculatie op maat. Hierin kun je de verwachte aantallen per product voor jullie organisatie inzien.