Thuiswerkplek oplossing

Second Office is uw all-in-one partner voor het faciliteren en beheren van thuiswerkplekken voor uw medewerkers. Ook als u al een bestaande thuiswerkplek oplossing heeft.

Thuiswerkplek oplossing 1

Wat kunt u verwachten

Met onze Thuiswerkplek oplossing heeft u een gestroomlijnd proces waarbij we u volledig ondersteunen bij het creëren en beheren van ergonomische en productieve thuiswerkplekken voor uw medewerkers.

Ook kunnen wij het beheer van uw huidige oplossing overnemen en integreren deze in onze slimme thuiswerkplek oplossing.

Inventarisatie

We beginnen met een adviesgesprek waarin we samen uw behoeften, wensen en het budget bespreken. We luisteren naar wat u belangrijk vindt, welke ergonomische vereisten u hebt en wat uw budget is. Op basis daarvan maken we een voorstel op maat.

Lancering

Wij zorgen ervoor dat de Thuiswerkwinkel gevuld is met de juiste producten voor uw medewerkers. Binnen 5 werkdagen na het tekenen van het contract wordt het bestelportaal feestelijk gelanceerd. Vanaf dat moment kunnen uw medewerkers eenvoudig hun bestellingen plaatsen.

Levering

Zodra de eerste bestellingen zijn geplaatst gaan wij aan de slag. We zorgen voor een snelle levering en een vakkundige installatie. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat alle werkplekken netjes en ergonomisch worden ingericht.

Operationeel beheer

Heb je nieuwe medewerkers die starten of medewerkers die vertrekken? Laat het ons weten! Wij zorgen niet alleen voor de levering van nieuwe werkplekken, maar halen ook de oude weer op. Zo zijn jouw medewerkers altijd van een goede thuiswerkplek voorzien.

Doorlopende service

Bij ons eindigt onze betrokkenheid niet na het inrichten van de thuiswerkplekken. We blijven actief en zorgen ervoor dat medewerkers continu worden ondersteund. We bieden video's met waardevolle tips en instructies om ervoor te zorgen dat zij optimaal gebruik kunnen maken van hun ergonomische werkplek.

Hoog serviceniveau

“Het faciliteren van een thuiswerkplek is niet zomaar een kwestie van spullen bestellen. Door dit proces goed in te richten kun je je als organisatie onderscheiden” Daarom kunnen we ieder bedrijf de Second Office Thuiswerkplek oplossing aanraden.

Karen van der Pouw | HR Busines Partner

Thuiswerkplek oplossing Wooncompas 6

Voordelen van de Thuiswerkplek oplossing

Werkgever

Medewerker

Een aantal van onze klanten

Second Office werkt voor zowel kleine als de grootste werkgevers van Nederland. Resultaat voor onze partners: innovatief en goed werkgeverschap. Samen realiseren we productieve, vitale, en gelukkige thuiswerkers

Voorstel op maat ontvangen?

Giel van der Linden

Giel van der Linden

Adviseur

Benieuwd hoe we voor jullie de Thuiswerkplekken kunnen faciliteren of optimaliseren?