Thuiswerkplek product assortiment

We stemmen het product assortiment waaruit medewerkers kunnen kiezen in het Home Office Portal samen met de werkgever af. Natuurlijk gebruiken we producten die voldoen aan de normen. Zo kan je voor bureaustoelen kiezen voor de NPR norm, standaard voldoen alle bureaustoelen aan de NEN 1335. Ook zijn er duurzame opties beschikbaar. We hebben volume inkoopafspraken met producenten en groothandels. Het product assortiment in het Home Office Portal is flexibel. Het zelfs mogelijk om producten van eigen leveranciers toe te voegen.

Bureaustoel JC2N

Bureaustoelen

Zit-sta bureau elektrisch verstelbaar staand werken Second Office vrijstaand

Zit sta bureaus

Workstations

Monitoren

Randapparatuur

Accessoires

Nieuwsgierig geworden?

Wil je sparren over de kansen en oplossingen die Second Office jullie organisatie kan bieden? Laten we een afspraak maken!

Nieuw: Webshop voor consumenten

Inkoopvoordeel voor consumenten profiteer vanaf nu van ons inkoopvolume op top kwaliteitsproducten voor het optimaliseren van je Thuiswerkplek. Bekijk het assortiment in de webshop, bestel direct en start met besparen.

4.65/5

Een aantal van onze partnerships

Voor zowel kleine als de grootste werkgevers van Nederland faciliteren en beheren wij Thuiswerkplekken. Resultaat voor onze partners: innovatief en goed werkgeverschap. Samen realiseren we productieve, vitale, en gelukkige thuiswerkers