Thuiswerkplek Sportbedrijf Rotterdam: In deze klantcase vertelt Romana Bosklopper van Sportbedrijf Rotterdam uitgebreid over het gehele proces voor het realiseren van Thuiswerkplekken. De Second Office klantcase Thuiswerkplekken Sportbedrijf Rotterdam bevat onder andere:

  • De achtergrond- en visie om thuiswerkplekken te faciliteren voor de medewerkers.
  • De keuze om met Second Office samen te werken.
  • Toelichting over het verloop van het gehele proces en wat dit voor de organisatie betekende.
  • Waaruit bestaat de nieuwe Thuiswerkplek Sportbedrijf Rotterdam.
  • Het resultaat dat behaald is door gebruik te maken van het Thuiswerkplek serviceplatform

Waarom faciliteerde Sportbedrijf Rotterdam thuiswerkplekken voor haar medewerkers?

Vanuit goed werkgeverschap en vooruitstrevendheid wilde Sportbedrijf Rotterdam een goede thuiswerkplek aan medewerkers bieden. Hiermee is men ook voorbereid op het ‘hybride werken’ na Corona. We kregen signalen dat mensen achter een keukentafel aan het werken waren waardoor er klachten gingen ontstaan,” aldus het projecteam van Sportbedrijf Rotterdam. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing voor een Top Thuiswerkplek Sportbedrijf Rotterdam.

Waarom kiest Sportbedrijf Rotterdam voor Second Office als leverancier?

Alleen met het leveren van materialen om thuis te kunnen werken, creëer je nog geen goede werkplek. We beseften dat we onze medewerkers een goede thuiswerkplek moesten bieden die toekomstbestendig is. Maar hoe pak je dit aan? Met deze hulpvraag kwam Sportbedrijf Rotterdam terecht bij Second Office. Second Office gaf advies en introduceerde de flexibele aanpak. Een totaaloplossing die leidde tot een goede thuiswerkplek in iedere woonsituatie.

Hoe werd er ontzorgd door Second Office?

“Van advies, complete installaties bij de medewerkers thuis, de nazorg tot aan het operationele beheer tijdens het thuiswerken. Dat is wat er door Second Office is gerealiseerd. Naast de hoge kwaliteit van de geboden materialen, is Second Office flexibel in haar assortiment en de uitvoering. Hiermee kregen wij een oplossing die volledig is afgestemd op onze eisen en wensen. De snelheid van Second Office wordt zeer goed gewaardeerd. De communicatie is direct, helder en Second Office handelt snel en accuraat,” aldus de projectteam.

Hoe wordt de samenwerking met Second Office ervaren?

“Als een zeer prettige samenwerking. Het Digitale Thuiswerkplek Platform dat geheel afgestemd is op de organisatie zowel visueel als tekstueel heeft gezorgd dat wij geen administratieve last hebben. Het is een zelfserviceportaal waarop de medewerkers zelf producten kunnen aanvragen om een Thuiswerkplek Sportbedrijf Rotterdam thuiswerkplek te verbeteren. Second Office is flexibel in haar assortiment. Ook hebben we alternatieven overlegd die Second Office heeft gecontroleerd en onderzocht op toepasbaarheid. De directe levering (inclusief installatie) bij de medewerkers wordt ook zeer goed beoordeeld.”

Hoe het is het proces verlopen?

Vanuit de knowhow van Second Office leerde het Sportbedrijf dat de invulling voor een goede- en fijne thuiswerkplek per medewerker fors kan verschillen. Dit omdat het volledig afhankelijk is van de woonsituatie van de medewerker. Er is een totaaloplossing geboden met materialen uit verschillende categorieën waaruit de medewerker een keuze kon maken in lijn met de woonsituatie:

– Zo zijn er diverse zit-sta oplossingen geboden welke gezond werken ondersteunen. Ook passend voor de kleinere woonsituaties.

– Voor het optimaliseren van digitaal samenwerken- en overleggen zijn er diverse multimedia oplossing beschikbaar gesteld

– Om een optimale werkhouding te creëren zijn diverse ergonomische en accessoires producten voorgeselecteerd.

Zouden jullie Second Office als leverancier aanbevelen?

“We kunnen Second Office zeker aanbevelen. Dit vanwege de transparante houding, de snelheid van communiceren, werken en uitvoeren. Het kostte ons als werkgever weinig effort en tijd maar met de input en updates van Second Office hebben we volledig inzicht in het proces, de uitvoering en het resultaat. Dit heeft een hoop administratieve lasten bespaard. Omdat Second Office zo flexibel is, kunnen zowel grote als kleine bedrijven een beroep op hen doen. Een aanrader dus om organisaties echt te ontlasten.”

Thuiswerkplek Sportbedrijf Rotterdam bestaat uit

Medewerkers van Sportbedrijf Rotterdam kunnen via haar eigen Portal van Second Office een keuze maken uit producten voor creëren van een fijne thuiswerkplek. Er kan gekozen worden voor een elektrisch verstelbaar zit-sta bureau, een bureaustoel, headset, bureuastoel-mat en laptopstandaard. De Thuiswerkplek Sportbedrijf Rotterdam is daarmee ergonomische en gezond in te richten.

Over Sportbedrijf Rotterdam

Dit is wat we doen
Wij exploiteren, onderhouden en ondersteunen sportlocaties door heel de stad. Van gymzalen en sporthallen tot atletiekbanen, hockeyvelden en zwembaden. We zorgen dat zij alles krijgen wat ze nodig hebben, zodat zij op hun beurt weer alles kunnen bieden wat sporters en verenigingen nodig hebben. Zo zorgen we ervoor dat elke Rotterdammer altijd vlakbij een goede, schone en veilige sportlocatie woont.

Voor sporters
Sportbedrijf Rotterdam helpt sporters bij het vinden van de perfecte plek om hun sport te beoefenen. Welke tennisbanen of voetbalverenigingen zijn er bij je in de buurt? Kun je ook ergens in de stad voordat je naar werk gaat banenzwemmen? Het Sportbedrijf helpt mensen in beweging te komen.