Facicon Second Office 2023 512x512
Second Office

DE THUISWERKPLEK TOTAALOPLOSSING

Thuiswerken is in het hedendaagse hybride werken essentieel geworden, met 92% van de werknemers die aangeven minimaal één keer per week vanuit huis te willen werken. Voor organisaties is het van groot belang dat hun medewerkers, ook tijdens het thuiswerken, zowel fysiek als mentaal gezond blijven, waarbij een wettelijke zorgplicht geldt. Daarom is een comfortabele en ergonomische thuiswerkplek even cruciaal als een goed ingerichte werkplek op kantoor.

ADVIES VAN ONZE EXPERTS

Waaruit moet een goede werkplek bestaan? En welke producten zijn ergonomisch verantwoord? Onze experts voorzien je van een persoonlijk advies, passend bij de wensen en eisen van jouw organisatie.

BREED PRODUCTASSORTIMENT

Of je nu op zoek bent naar ergonomische bureaustoelen, in hoogte verstelbare bureaus, monitoren, headsets of andere accessoires, wij hebben alles in huis om de ideale thuiswerkplek te creëren.

GEPERSONALISEERDE THUISWERKWINKEL

We richten een portal in, helemaal op maat van de huisstijl, beleid, processen en eisen van jullie organisatie. Iedereen kan zo gemakkelijk en efficiënt een bestelling plaatsen in lijn met jullie beleid.

LEVERING & INSTALLATIE

Wij beschikken over een ruime voorraad waardoor bestellingen snel geleverd en geïnstalleerd kunnen worden. Onze vakmannen zorgen daarnaast voor een duidelijke uitleg én nemen zelfs de lege dozen weer mee.

OPERATIONEEL BEHEER

Heb je nieuwe medewerkers die starten of medewerkers die vertrekken? Laat het ons weten! Wij zorgen niet alleen voor de levering van nieuwe werkplekken, maar halen ook de oude weer op. Zo zijn jouw medewerkers altijd van een goede thuiswerkplek voorzien.

SERVICE EN NAZORG

Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van een ergonomische werkplek. Na de levering van onze producten blijven we je actief informeren en ondersteunen. We hechten veel waarde aan het verstrekken van gedetailleerde instructies en handige tips, zodat jij en je medewerkers altijd optimaal profiteren van onze producten.

Benieuwd naar de tarieven?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

MEDEWERKERS TEVREDENHEID VERHOOGD

“Het faciliteren van een thuiswerkplek is niet zomaar een kwestie van spullen bestellen. Door dit proces goed in te richten kun je je als organisatie onderscheiden”

Karen van der Pouw | HR Busines Partner

Thuiswerkplek Totaaloplossing Wooncompas 6

DE VOORDELEN VAN DE THUISWERKPLEK TOTAALOPLOSSING

WERKGEVER

MEDEWERKER

Praktische gids: Thuiswerkplekken organiseren voor werkgevers

Download deze handleiding met stappenplan voor het realiseren van Thuiswerkplekken. Plus tips hoe je een ergonomische Thuiswerkplek dient in te inrichten .

DE THUISWERKPLEK TOTAALOPLOSSING: WAT KUN JE VERWACHTEN?

De inrichting van de Thuiswerkplek totaaloplossing is een gestroomlijnd proces waarbij we je volledig ondersteunen bij het creëren van een ergonomische en productieve thuiswerkplek voor al jouw medewerkers.

Advies en inventarisatie

We beginnen met een adviesgesprek waarin we samen jouw behoeften, wensen en het budget bespreken. We luisteren naar wat jij belangrijk vindt, welke ergonomische vereisten je hebt en wat je budget is. Op basis daarvan bieden we persoonlijk voorstel.

Feestelijke livegang

Wij zorgen ervoor dat de Thuiswerkwinkel gevuld is met de juiste producten voor jouw medewerkers. Binnen 5 werkdagen na het tekenen van het contract wordt het bestelportaal feestelijk gelanceerd. Vanaf dat moment kunnen jouw medewerkers eenvoudig hun bestellingen plaatsen.

Wij gaan aan de slag!

Zodra de eerste bestellingen zijn geplaatst gaan wij aan de slag. We zorgen voor een snelle levering en een vakkundige installatie. Onze ervaren installateurs zorgen ervoor dat alle werkplekken netjes en ergonomisch worden ingericht.

Start operationeel beheer

Heb je nieuwe medewerkers die starten of medewerkers die vertrekken? Laat het ons weten! Wij zorgen niet alleen voor de levering van nieuwe werkplekken, maar halen ook de oude weer op. Zo zijn jouw medewerkers altijd van een goede thuiswerkplek voorzien.

Service & nazorg

Bij ons eindigt onze betrokkenheid niet na het inrichten van de thuiswerkplekken. We blijven actief en zorgen ervoor dat medewerkers continu worden ondersteund. We bieden waardevolle tips en instructies om ervoor te zorgen dat zij optimaal gebruik kunnen maken van hun ergonomische werkplek.

DE THUISWERKPLEK TOTAALOPLOSSING AL VANAF 2,95 EURO PER MAAND

Een aantal van onze KLANTEN

Voor zowel kleine als de grootste werkgevers van Nederland faciliteren en beheren wij Thuiswerkplekken. Resultaat voor onze partners: innovatief en goed werkgeverschap. Samen realiseren we productieve, vitale, en gelukkige thuiswerkers

Thuiswerkplek Comfortpakket Basic - home setting

Vragen OF OPMERKINGEN?
WE HELPEN JE GRAAG.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee! Samen creëren we een ideale thuiswerkplek die jouw medewerkers vitaal en productief houdt.