THUISWERKPLEK
TOTAALOPLOSSING.

Thuiswerkplek totaaloplossing van Second Office Creëer een ergonomische en gezonde thuiswerkplek met onze totaaloplossing

De Thuiswerkplek Totaaloplossing

Thuiswerken speelt een cruciale rol in het hybride werken van vandaag. Een comfortabele en ergonomische thuiswerkplek is net zo belangrijk als een goed uitgeruste werkplek op kantoor. Maar thuiswerkplekken vragen om meer maatwerk en een zorgvuldige aanpak van zaken als levering, installatie, financiering, facturering, retournering en hergebruik. Maak je geen zorgen, want Second Office staat voor je klaar met onze alles-in-één Thuiswerkplek Totaaloplossing! De totaaloplossing bestaat uit:

 • Advies op maat
 • Bestelportaal op maat
 • Breed productassortiment 
 • Operationeel beheer
 • Logistieke oplossing
 • Actief en vitaal werken
Checklist voor het opstellen van een thuiswerkbeleid
 • Advies op maat: We bieden input voor het thuiswerkbeleid en gebruikersovereenkomsten, adviseren over het inrichten van bestelprocessen voor thuiswerkproducten met aandacht voor ARBO-beleid en werkgeversinformatieplicht, helpen bij het selecteren van kwalitatieve, kostenbesparende producten voor het creëren van een ergonomische en fijne thuiswerkplek, we geven medewerkers thuiswerkplekadvies.
 • Bestelportaal op maat: Ons bestelportaal wordt volledig aangepast aan uw organisatie en biedt een centrale plek voor afdelingen zoals Directie en HR om hybride werken en thuiswerken bij uw medewerkers te introduceren. Met stapsgewijze instructies voor het opzetten van de ideale ergonomische thuiswerkplek, ondersteund door informatieve video’s die het productassortiment demonstreren. Profiteert u van een gebruiksvriendelijk bestelproces met registratiefunctie voor beleidsacceptatie en een naadloze, op uw organisatie afgestemde workflow. Ervaar het gemak van een efficiënt en gecontroleerd proces waarbij u en uw medewerkers doorlopend worden geïnformeerd via duidelijke e-mailcommunicatie.
 • Thuiswerkplek assortiment: Een zorgvuldig samengesteld thuiswerkplek-assortiment dat bestaat uit:
  Meubilair: Kies uit een breed scala aan bureaustoelen, krukken, bureaus en zit-sta bureaus voor optimaal comfort en ergonomie.
  Hardware: Verbeter uw productiviteit met onze selectie van monitoren, dockingstations, toetsenborden, muizen, headsets en speakers.
  Accessoires: Maak uw thuiswerkplek compleet met praktische accessoires zoals voetensteunen, laptopstandaards en tabletstandaards.
 • Operationeel beheer: Bij Second Office nemen we u de zorgen uit handen door bestelaanvragen zorgvuldig te controleren volgens afgesproken werkafspraken. U ontvangt periodiek een overzichtelijk totaaloverzicht ter goedkeuring. Met onze speciaal ontworpen thuiswerkplek database kunt u eenvoudig automatische gebruikersovereenkomsten opstellen. Wij beheren de administratie van al uw thuiswerkplekken, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Uw medewerkers kunnen met al hun vragen rechtstreeks bij ons terecht. Retour gekomen thuiswerkplekken worden door ons geregistreerd, gereinigd en klaargemaakt voor hergebruik bij nieuwe thuiswerkplekaanvragen. Bovendien ontvangt u periodiek uitgebreide rapportages met inzicht in de status van uw thuiswerkplekken.
 • Logistieke oplossing: We leveren de beste service voor uw thuiswerkplekken. Voor elke bestelling kiezen we de meest geschikte leveringsvorm, rekening houdend met kwaliteit en prijs. Onze leveringen zijn standaard uitgerust met QR-codes, waardoor medewerkers direct toegang hebben tot instructievideo’s en hun producten gemakkelijk kunnen instellen. Indien installatie vereist is, zorgen onze eigen monteurs voor bezorging en installatie op de gewenste plek in huis, inclusief afvoer van verpakkingsmaterialen. Met de nieuwste route-software kunnen medewerkers onze monteurs volgen en de exacte aankomsttijd in de gaten houden. Gaat een medewerker uit dienst? Dan regelt u eenvoudig een ophaalverzoek. Wij halen de thuiswerkplek op, maken deze schoon en slaan deze in ons magazijn op voor toekomstig gebruik.
 • Actief en vitaal werken: We bieden uw medewerkers duidelijke instructievideo’s om hun thuiswerkplekproducten correct in te stellen, zodat ze een gezonde en productieve werkhouding kunnen aannemen. Bovendien ontvangen medewerkers regelmatig waardevolle tips en tricks van onze deskundige partners, waaronder ergonomisch adviseurs, fysiotherapeuten en personal trainers, om vitaal en gezond te blijven tijdens het thuiswerken. De tips variëren van het doen van oefeningen tijdens het werken tot aan het efficiënt deelnemen aan videovergaderingen.

Klant aan het woord

“Second Office is flexibele, stabiele, betrouwbare partner die meedenkt, een echte aanrader voor thuiswerkplekken in te richten bij andere gemeentes en bedrijven!”

Lydia Jansz | Coordinator Facilitaire Zaken.

Werkgevers voordelen

Medewerkers voordelen

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Vitale, productieve en gelukkige (thuis)medewerkers met de Thuiswerkplek totaaloplossing

Klanten van Second Office Holland Casino Topdek vidaXL

Thuiswerkplek totaaloplossing in 3 stappen

We stemmen de uitvoering van het project af op uw eisen en wensen. En denken proactief mee in het gehele proces. Zodat het Thuiswerkplek totaaloplossing optimaal aansluit bij uw organisatie. En natuurlijk delen we graag onze kennis en ervaring voor een succesvolle samenwerking.

Thuiswerk Totaaloplossing

1. Inventarisatie

Implementatie

2. Voorbereiding

thuiswerkplek inrichten

3. Uitrol

AFSPRAAK PLANNEN

Wil je sparren over het inrichten en beheren van thuiswerkplekken voor jullie organisatie? Of heb je een vraag? We staan voor je klaar.

Vertrouwd door >3000 gelukkige en productieve thuiswerkers
Zit sta bureau instellen in 4 stappen 1920px