Facicon Second Office 2023 512x512
Second Office

DE BESTE THUISWERKWINKEL OP MAAT GEMAAKT VOOR BEDRIJVEN

gepersonaliseerd Thuiswerkwinkel voor thuiswerkplekken

BEKIJK DE VIDEO IMPRESSIE VAN EEN GEPERSONALISEERDE THUISWERKWINKEL

DE THUISWERKWINKEL OP MAAT GEMAAKT

De Thuiswerkwinkel van Second Office – een innovatieve oplossing voor het creëren van jullie ideale (hybride) werkplek. Met deze op maat gemaakte online winkel kunnen jullie medewerkers zelf hun thuiswerkbenodigdheden selecteren, volledig naar eigen voorkeur en behoefte. Jij behoudt volledige controle over het assortiment en het budget, waardoor je een evenwichtige en effectieve thuiswerkomgeving kunt garanderen voor je hele team. Ons beveiligde portaal biedt een gestroomlijnde en eenvoudige manier voor collega’s om hun producten te bestellen, waarbij je de regie behoudt over de beschikbare opties. Ontdek hoe de Thuiswerkwinkel van Second Office jullie organisatie kan transformeren door een flexibele en ondersteunende thuiswerkoplossing te bieden.

GEPERSONALISEERDE THUISWERKWINKEL: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Welke producten wil je aanbieden? Welke look en feel heb je voor ogen? Hoe wil je dat het proces verloopt? Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we de tijd om al jouw ideeën en wensen te onderzoeken en bieden we uitgebreide informatie over het op maat gepersonaliseerd bestelplatform dat we voor je inrichten.

Goed werkgeverschap

Er is volop ruimte voor je bedrijfsidentiteit te presenteren, om zo je rol als uitstekende werkgever met de invoering van hybride werken te presenteren aan bestaande en nieuwe medewerkers.

Informatie op 1 plek

Informeer medewerkers over het beleid rondom hybride werken binnen jullie organisatie. Bied directe toegang tot beleidsdocumenten, infographics en/of gebruikersovereenkomsten. Kortom, alle informatie over hybride werken en het kunnen bestellen van een thuiswerkplek in één gepersonaliseerd bestelportaal.

Thuiswerkplek inrichten

Middels handleidingen en video’s informeren we medewerkers over hoe ze een ergonomische en fijne thuiswerkplek kunnen inrichten.

Productassortiment

Het overeengekomen productassortiment wordt gepresenteerd met duidelijke, informatieve video's die de werking en het gebruik van elk product uitleggen. Deze video's, gemaakt door experts, bieden stapsgewijze instructies en handige tips, die bijdragen aan het creëren van een productieve en fijne thuiswerkplek.

Procescontrole zonder administratieve last

Wij bieden een simpel bestelproces voor medewerkers. De workflow wordt op maat gemaakt volgens jullie specifieke bedrijfsbehoeften, met flexibele velden voor goedkeuring en registratie. Het bestelplatform zorgt er ook voor dat medewerkers akkoord gaan met het beleid en andere voorwaarden, wat leidt tot een soepel en goed gereguleerd proces.

DE THUISWERKPLEK TOTAALOPLOSSING AL VANAF 2,95 EURO PER MAAND

ONZE KLANTEN MET EEN GEPERSONALISEERDE THUISWERKWINKEL

Voor zowel kleine als de grootste werkgevers van Nederland faciliteren en beheren wij Thuiswerkplekken. Resultaat voor onze partners: innovatief en goed werkgeverschap. Samen realiseren we productieve, vitale, en gelukkige thuiswerkers

Thuiswerkplek Comfortpakket Basic - home setting

Vragen OF OPMERKINGEN?
WE HELPEN JE GRAAG.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee! Samen creëren we een ideale thuiswerkplek die jouw medewerkers vitaal en productief houdt.